BERBAGI

Lelaki Ini terhenguk2 beberapa kali semasa gunting rambut, Apa yang tukang gunting tu lakukan buat ramai ketawa..Kelakar Habis! 🤣🤣

Masalah mengantuk memang sering berlaku ditempat kerja or dimana2. Ramai yang tak cukup tido mungkin sebab banyak kerja yang perlu disiapkan dirumah smpai tido lewat

Lihatlah di sekeliling anda: lelaki itu mengangguk di atas bas, rakan sekerja yang menunggang semasa pembentangan yang membosankan, orang-orang dengan kelopak mata berat yang berbaris di kedai kopi di tengah hari.

Sangat mudah menerima keletihan dari hari ke hari. Anda boleh menjadi ibu bapa yang bekerja, atau pelajar kolej yang terlalu banyak kerja rumah atau projek, atau anda mungkin banyak mengembara untuk tugas anda.

Krisis keluarga boleh mencuri tidur anda selama beberapa malam berturut-turut, atau projek mungkin berjalan di belakang jadual dan memerlukan perubahan malam.

Terdapat begitu banyak sebab mengapa kita semua nampaknya merasa mengantuk sepanjang masa, dan kebanyakan daripada mereka kembali kepada realiti yang sangat mudah.

Ternyata jumlah tidur yang anda dapatkan, begitu juga dengan kualitinya, berdampak pada bagaimana segar yang anda rasai pada waktu pagi. Mari lihat lebih dekat.

Menurut The National Health and Nutrition Survey Survey, hampir sepertiga dari semua orang dewasa Amerika tidur 6 jam atau kurang setiap malam, jauh di bawah cadangan minimum 7 jam setiap malam.

Ini menyebabkan orang sering mengantuk pada siang hari. Jom lihat video penuh kejadian2 lucu orang yang ngantuk tak cukup tido yang sempat dirakamkan. sila share ye.

The post Lelaki Ini terhenguk2 beberapa kali semasa gunting rambut, Apa yang tukang gunting tu lakukan buat ramai ketawa appeared first on Etak Salai.

SUMBER DIATAS

Klik Jempol Di atas yaa… Otomatis Berteman dgn Saya….
dan TOLONG Bantu Bagikan ke Facebook ……

Loading...