BERBAGI

Jangan kawan dengan orang lain, mama haramkan. Tengok jawapan padu Marissa bila Abby tak bagi berkawan.

TIDAK BOLEH KAWAN DENGAN ORANG LAIN? KENAPA TIDAK BOLEH? JANGAN KAWAN DGN ORG LAIN, MAMA HARAMKAN! TENGOK JAWAPAN BALAS MARISSA BILA ABBY TAK BAGI BERKAWAN.
Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Kenapa dan bagaimana rakan dapat membentuk kehidupan anda? Salah satu bidang psikologi yang paling penting dan paling kurang difahami merangkumi peranan kawan dalam kehidupan kita.

Dalam penulisan saya sendiri mengenai perkembangan dewasa dan penuaan, saya sentiasa berasa kecewa dengan kekurangan penyelidikan mengenai topik ini di bawah kategori hubungan rapat dalam kehidupan pertengahan dan kemudiannya.

Kebanyakan penyelidikan mengenai persahabatan merangkumi kanak-kanak dan remaja, dan jarang sekali para penyelidik serius menangani persahabatan di atas (dan majoriti) jangka hayat.

Nasib baik, penulis buku baru Carlin Flora (pautan luar), Friendfluence (pautan luar), menangani jurang yang sangat diperlukan ini. Dia menarik bersama-sama sastera akademik yang ada dan luas mengenai persahabatan dengan pandangan peribadi dan wawancara, meneroka semua aspek persahabatan dengan cara yang bijaksana dan menarik.

Sekiranya anda mempunyai keraguan bahawa rakan adalah salah satu yang paling penting, sekurang-kurangnya memahami, aspek kehidupan, Flora akan meyakinkan anda. Apabila datang kepada kebahagiaan, kawan anda adalah kunci.

Apa apa pun, mari saksikan video di bawah. Jangan kawan dgn org lain, Mama haramkan!! Tengok jawapan balas Marissa bila Abby tak bagi berkawan

Sila tonton video:

The post Jangan kawan dengan orang lain, mama haramkan. Tengok jawapan padu Marissa bila Abby tak bagi berkawan. appeared first on Etak Salai.

SUMBER DIATAS

Klik Jempol Di atas yaa… Otomatis Berteman dgn Saya….
dan TOLONG Bantu Bagikan ke Facebook ……

Loading...